Plan het leukste vrijgezellenfeest bij ons in Bergen op Zoom

Wat leuk! U gaat een vrijgezellenfeest plannen in Bergen op Zoom? Dan heeft u zojuist een uitstekende locatie gevonden. Welkom op de website van café ‘t Slik. Dit gezellige café heeft al een flink aantal gezellige feesten achter de rug. Wij bieden niet alleen een sfeervolle accommodatie maar ook de vele mogelijkheden om voor een ieder een gelaagd feest te kunnen organiseren.

Niet alleen voor een vrijgezellenfeest bent u in ons café te Bergen op Zoom aan het juiste adres. Ook kunt u een besloten feest organiseren. Zowel voor zakelijke klanten als particulier. Denk hierbij aan een verjaardag, jubileum of een bedrijfsborrel.

Uit in Bergen op Zoom

Een gezellige avond gegarandeerd

Samen met ons enthousiast team zorgen wij ervoor dat wij een grote bijdrage leveren aan uw geslaagde feest. Ook wanneer dit een vrijgezellenfeest betreft bij ons in Bergen op Zoom. U kunt de bediening aan ons overlaten zodat u samen met het gezelschap alleen maar hoeft te genieten. Wilt u liever zelf de hapjes en de drankjes verzorgen? Ook dat is mogelijk.

Tevens verwijzen wij u naar de website waar u onze agenda kunt vinden. Geregeld organiseren wij zelf een feestavond. Denk hierbij aan een live band, een dj of een gezellige karaoke avond. Kortom, in welke feeststemming u ook bent? Hier vindt u alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer dat op e website staat. Ook kunt u uw gegevens achter laten op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie van ons terug verwachten.