Karaoke…

Heeft u zich altijd al eens als een wereldberoemde zanger of zangeres willen voelen? Dat mensen voor u klappen na je optreden. En dit in combinatie met oer-Hollandse gezelligheid met vrienden en familie? Plan een avondje uit naar Café ’t Slik, de gezelligste karaoke bar van Bergen op Zoom en wijde omstreken.

Altijd tijd voor karaoke

Of u nu alleen de stoute schoenen aantrekt of er is wat te vieren, iedereen is welkom in Café ’t Slik voor een avond vol gezelligheid en karaoke. Wellicht ontdekt u een verborgen zangtalent of zet u uw gêne opzij en laat u iets minder zuivere tonen horen aan uw persoonlijke publiek, het mag allemaal in de bar. Wilt u een avond karaoke meemaken, en vooral meedoen, dan kunt u iedere zaterdagavond bij ons terecht. We starten met de karaoke om 22.30 uur. Uiteraard bent u ook later op de avond welkom. U kiest zelf welke muziek u wilt gebruiken en u heeft daarbij onder andere de keuze uit dance, 90’s, 00’s, soul, disco en Nederlandstalig.

Café ‘t Slik, de gezelligste karaoke bar

Een avond vol gezelligheid

Een avond karaoke zingen is gegarandeerd een avond vol plezier. Het leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, een vrijgezellenfeest of het vieren van een verjaardag. Wij stellen dan ook graag onze ruimte aan u beschikbaar. Wanneer u bij ons de bar wenst af te huren voor een besloten feest, dan hoeft u voor het afhuren zelf geen kosten te betalen. Het enige wat u bij afhuren moet betalen, zijn de consumpties.

Welkom in de karaoke bar

De medewerkers van Café ’t Slik heten u van harte welkom in de bar. U wordt bediend met een lach, terwijl u uit volle borst meedoet aan de karaoke. Heeft u plannen voor het geven van een feest, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden of voor het opvragen van een vrijblijvende offerte. U kunt ons telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website bereiken. Neem direct een kijkje in de agenda op de website om te bekijken welke evenementen wij voor u in de planning hebben. Zien en horen wij u snel?