De band van Herman Brood weer op het podium!!

Zondag 25 oktober, 15.30 uur, in ’t Slik: Dany Lademacher’s WILD ROMANCE…
Herman Brood & Dany Lademacher zijn echte iconen van de Nederlandse rockmuziek. Met grote hits als “Saturday Night” en “Never Be Clever” veroverden zij Nederland, België en Duitsland. Hun hit “Saturday Night’ bereikte zelfs de status van ‘absolute national USA Break Out’ in alle 50 staten van de USA.
De naam Wild Romance doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens. Herman Brood and His Wild Romance was een rockfenomeen van ongekende klasse. En nu… HERLEEFT DIE GLORIE!!

Alive and kicking!
Dany Lademacher’s Wild Romance gaat meteen vol in de muzikale aanval. Met een repertoire waarin alle grote hits van Herman Brood & His Wild Romance voorbij komen. Stampend en strak. Maar ook werk van het nieuwe studio-album. Rock ’n roll die je ouderwets bij de keel grijpt.

Very special guests…
Extra feestelijk is het feit dat Lademacher in 2015 zijn 65ste verjaardag viert. Ter gelegenheid daarvan zullen tijdens geselecteerde shows enkele Very Special Guests met de band optreden. Deze droombezetting van Dany’s Wild Romance is een muzikaal cadeau voor iedereen!

De line-up van deze band is The Real Thing. Dit wil je niet missen, toch?

Voorverkoop: € 10,-
Deurverkoop: € 15,-

DL Wild Romance Rock&Roll