A tribute to SLASH and GUNS N’ ROSES by Slash n’ Roses

Wanneer:
12 juni 2015 @ 21:30
2015-06-12T21:30:00+01:00
2015-06-12T22:00:00+01:00
Waar:
Cafe 't Slik
Kosten:
3,00

slash

Dutch tribute to the living Guitar Legend Slash! We play all the greatest songs Slash ever made with Guns n’ Roses, Snakepit, Velvet Revolver and Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators.

Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende Gitaar Legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’!

Slash n’ Roses zet een daverende show neer met een indrukwekkende setlist van hoogstaande songs die Slash in zijn carrière met o.a. (zoals de naam al doet vermoeden) Guns N’ Roses gemaakt heeft.

Ook werk van van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en zijn debuut album “Slash” waarop hij met de ex-leden van GNR, behalve Axl Rose, samenwerkt met grote namen als Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Dave Grohl, Fergie, Kid Rock, Adam Levine, Myles Kennedy, Andrew Stockdale en Ian Astbury draaien zij hun handen niet voor om!

De huidige setlist van Slash N’ Roses is vooral geïnspireerd door het meest recente Rock n’ Roll geweld van Slash ft Myles Kennedy & The Conspirators: Made in Stoke.

Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van SNR dezelfde liefde en passie voor ‘stevige’ muziek en het werk van Slash en bovengenoemde bands in het bijzonder.

“Verwacht van ons geen verkleed partijen. Wij verspillen geen tijd en energie aan lookalike contests. Het gaat er bij ons om de muziek, de authentieke ‘sound’ en de beleving. De show moet staan als een huis, de muzikale details moeten kloppen. Dát is Slash N’ Roses!” ..Aldus de oprichter en bassist Arjan Kok.